search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 14:30
MENU CLOSE

Πλημμύρες και διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος από την κακοκαιρία στη Ζάκυνθο

27.02.2015 06:06
Πλημμύρες και διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος από την κακοκαιρία στη Ζάκυνθο - Media

Πλημμύρες και εκτεταμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σημειώθηκαν χθες το βράδυ σε δεκάδες χωριά της Ζακύνθου μετά από πολύωρες βροχοπτώσεις.

Πλημμύρες και εκτεταμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σημειώθηκαν χθες το βράδυ σε δεκάδες χωριά της Ζακύνθου μετά από πολύωρες βροχοπτώσεις.
 
Δύο γυναίκες κινδύνεψαν όταν τα οχήματά τους εγκλωβίστηκαν στην περιοχή Λαγανά και χρειάστηκε να επέμβει η πυροσβεστική υπηρεσία για να τις σώσει.
 
Το ποτάμι του Αγίου Χαραλάμπη πλημμύρισε στο ύψος του αεροδρομίου Ζακύνθου με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στην εθνική οδό Ζακύνθου – Κερίου και χρειάσθηκε να παρέμβουν ερπυστριοφόρα οχήματα του Δήμου .
 
Από τις βροχές πλημμύρισαν διάφορες περιοχές σε Μουζάκι, Καταστάρι, Λαγανά, Αγγερικό, Άγιο Σώστη Λαγοπόδο, Πηγαδάκια, Αλυκανά και αλλού.
 
Από τους κεραυνούς μετασχηματιστές της ΔΕΗ υπέστησαν βλάβες με αποτέλεσμα να βρίσκονται στο σκοτάδι δεκάδες χωριά.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 14:29