search
ΣΑΒΒΑΤΟ 31.01.2026 08:58
MENU CLOSE

Η Αικατερίνη Μπούρα αντιπρόσωπος της Ελλάδας στον ΟΗΕ

11.03.2015 06:26
Λιβύη: Συμφωνία για τη διεξαγωγή εκλογών μέσα στους επόμενους 18 μήνες - Media

Καθήκοντα μόνιμης αντιπροσώπου της Ελλάδας στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ανέλαβε η πρέσβης Αικατερίνη Μπούρα, η οποία επέδωσε χθες τα διαπιστευτήριά της στο γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι-μουν.

Καθήκοντα μόνιμης αντιπροσώπου της Ελλάδας στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ανέλαβε η πρέσβης Αικατερίνη Μπούρα, η οποία επέδωσε χθες τα διαπιστευτήριά της στο γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι-μουν.

Η δρ. Μπούρα είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στα ζητήματα ειδικού ελληνικού ενδιαφέροντος και να ανταλλάξει απόψεις με τον γγ του διεθνούς Οργανισμού για τρέχοντα περιφερειακά και διεθνή θέματα.

Η Αικατερίνη Μπούρα υπηρέτησε, μεταξύ άλλων, γενική πρόξενος στη Νέα Υόρκη, πρέσβης Εθιμοτυπίας του υπουργείου Εξωτερικών και πρέσβης στη Βηρυτό.

Στη θέση του μονίμου αντιπροσώπου στον ΟΗΕ διαδέχτηκε τον πρέσβη Μιχάλη Σπινέλλη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 31.01.2026 08:57