search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 16:20
MENU CLOSE

«Έπιασαν» 4.726 άτομα που κατέβασαν παράνομα την ταινία Dallas Buyers Club

07.04.2015 12:51
ΗΠΑ: Γερανός κατέρρευσε πάνω σε πολυκατοικία στο Ντάλας, 1 άνθρωπος νεκρός, 6 τραυματίες	 - Media

Οι παραγωγοί του «Dallas Buyers Club» πέτυχαν μία νίκη ενάντια στην ατελείωτη μάχη των παράνομων downloads. 

Οι παραγωγοί του «Dallas Buyers Club» πέτυχαν μια νίκη ενάντια στο παράνομο download. Οι ιδιοκτήτες των δικαιωμάτων της ταινίας απέκτησαν πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας 4.726 ανθρώπων που κατέβασαν την ταινία, με πρωταγωνιστές τους βραβευμένους με Όσκαρ Μάθιου Μακόναχι και Τζέρεντ Λέτο.

Επικαλούμενοι την ανάγκη να ανατραπούν μελλοντικές πειρατείες, το ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Αυστραλίας διέταξε τους παρόχους του Intenet να παραδώσουν τα στοιχεία των χρηστών που σχετίζονται με τα αντίστοιχα IP (internet protocol). Οι χρήστες κατέβασαν παράνομα την ταινία μέσω του δικτύου ανταλλαγής αρχείων Bit Torrent.

«Η Αυστραλία είναι μία από τις χώρες με το υψηλότερα ποσοστά σε παράνομη λήψη αρχείων και αυτό είναι ένα βήμα για να αλλάξει η ισορροπία», δήλωσε o Μίκαελ Μπράντλεϊ, ένας από τους δικηγόρους πνευματικών δικαιωμάτων του Dallas Buyers Club.

Οι παροχείς του διαδικτύου  έχουν 28 ημέρες για να αποφασίσουν αν θα ασκήσουν έφεση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 16:20