search
ΔΕΥΤΕΡΑ 10.11.2025 11:24
MENU CLOSE

Ολομέλεια… after-Τους «λύγισε» η Ζωή! (Photos)

07.04.2015 06:36
«Εμφύλιος» στις ΗΠΑ: «Ο Τραμπ κέρδισε», φωνάζει διαδηλωτής στην Ολομέλεια (Live) - Media

Τα bar σιγά-σιγά έκλειναν στα στενά πέριξ του Συντάγματος, όμως στη Βουλή το… πάρτι της Ολομέλειας για την εξεταστική κράτησε μέχρι τις 4 το πρωί, λυγίζοντας τους «άμαθους» βουλευτές.

Τα bar σιγά-σιγά έκλειναν στα στενά πέριξ του Συντάγματος, όμως στη Βουλή το… πάρτι της Ολομέλειας για την εξεταστική κράτησε μέχρι τις 3 το πρωί, λυγίζοντας τους «άμαθους» βουλευτές.

Η ολομέλεια της Βουλής, ξεκίνησε με καθυστέρηση σχεδόν μιας ώρας, καθώς το κανάλι της Βουλής έπρεπε να δείξει τη συνεδρίαση μιας επιτροπής που προηγούνταν, ενώ παρότι η Πρόεδρος έκανε λόγο για ολοκλήρωση της διαδικασίας κατά τη 1 το βράδυ, η διαδικασία… τράβηξε μέχρι τις 4 το πρωί!!!

Η διαδικασία κράτησε πολλές παραπάνω ώρες, καθώς η Πρόεδρος της Βουλής, έδειξε ιδιαίτερη ανοχή στους ομιλητές, που πολλές φορές μίλησαν το διπλάσιο από τον χρόνο που τους αναλογούσε.

Πολλοί βουλευτές, όπως ήταν φυσικό δεν άντεξαν την αγρύπνια και… λύγισαν στα έδρανα, χαρίζοντας μερικά πολύ ενδιαφέροντα στιγμιότυπα στους φακούς των φωτορεπόρτερ.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει τέλος και το ενσταντανέ, Γεωργιάδη-Κωνσταντοπούλου, όπου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ… ψιθυρίζει κάτι στην Πρόεδρο της Βουλής, για να λάβει το «δολοφονικό» της βλέμμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.11.2025 11:23