search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 18:11
MENU CLOSE

Το εντυπωσιακό λοφτ του Τζέραλντ Μπάτλερ (Photos)

30.04.2015 10:42
O Tζέραλντ Μπάτλερ παίζει μπουνιές με παρουσιαστή (Photos) - Media

Τέσσερα χρόνια χρειάστηκαν για να φτιαχτεί το πολυτελές σπίτι του Τζέραλντ Μπάτλερ στη Νέα Υόρκη. 

 

Ο Τζέραλντ Μπάτλερ φημίζεται για το στυλ και το γούστο του. Αυτό αποδεικνύεται όχι μόνο από την εξωτερική του εμφάνιση αλλά και από τις διακοσμητικές επιλογές που έκανε όσον αφορά στο σπίτι των ονείρων του που είναι έτοιμο εδώ και λίγο καιρό.

Το εντυπωσιακό λοφτ βρίσκεται στη Νέα Υόρκη. Με τη βοήθεια του αρχιτέκτονα Έλβις Ρεστάινο, ο Σκωτσέζος ηθοποιός κατάφερε να μεγαλουργήσει και να δημιουργήσει ένα σπίτι που θα το ζήλευαν πολλοί.

Μπάτλερ και Ρεστάινο χρειάστηκαν 4 χρόνια για να το ολοκληρώσουν. Ταξίδεψαν σε ασυνήθιστα μέρη για να αντλήσουν ιδέες και έμπνευση ενώ προτίμησαν να χρησιμοποιήσουν παλιά έπιπλα και αντικείμενα αντί να αγοράσουν καινούργια. 

Η διακόσμηση συνδυάζει το κλασσικό και το μποέμικο στυλ κάτι που δεν παραπέμπει σε Νέα Υόρκη. Σίγουρα όμως, καθρεφτίζει την αγριάδα και την αρρενωπότητα του 45χρονου ηθοποιού.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 18:03