Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
“Η κυβέρνηση έχει κάνει ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν. Ορατή η λύση αρκεί να υπάρξει πολιτική βούληση των δανειστών”, υπογράμμισε ο Γιάννης Βαρουφάκης μιλώντας νωρίτερα στον ραδιοφωνικό σταθμό “Κόκκινο”.
“Η κυβέρνηση έχει κάνει ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν. Ορατή η λύση αρκεί να υπάρξει πολιτική βούληση των δανειστών”, υπογράμμισε ο Γιάννης Βαρουφάκης μιλώντας νωρίτερα στον ραδιοφωνικό σταθμό “Κόκκινο” και τον Κώστα Αρβανίτη.
Ενόψει της σημερινής συνεδρίασης του Eurogroup, ο κ.Βαρουφάκης τόνισε ότι “η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπογράψει συμφωνία που δεν θα δίνει προοπτική εξόδου από τη κρίση, που δεν θα αντιμετωπίζει τα μεγάλα θέματα του χρέους της ανεργίας και της ύφεσης”.
Χρειαζόμαστε -επισήμανε- ο υπουργός Οικονομικών, πολιτική αναδιανομής του εισοδήματος, μετατόπιση των βαρών της κρίσης από τους ώμους των πολλών σε εκείνους που έπρεπε να σηκώσουν το βάρος.
Τέλος, εμφανίστηκε επιφυλακτικός ως προς την άμεση χαλάρωση της ασφυξίας που έχει επιβληθεί στην ελληνική οικονομία, προσθέτοντας ότι στόχος είναι η λύση να δοθεί τις επόμενες ημέρες.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.