search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:44
MENU CLOSE

Ο Βαρουφάκης μέσω twitter στην… υπηρεσία των πολιτών!

18.05.2015 08:53
Ο Βαρουφάκης μέσω twitter στην... υπηρεσία των πολιτών!  - Media

Μια καταγγελία φορολογούμενου και χρήστη του twitter στον Γιάνη Βαρουφάκη προκάλεσε το ενδιαφέρον του Υπουργού που εκδήλωσε την πρόθεση του να ασχοληθεί προσωπικά με το θέμα.

 

Μια καταγγελία φορολογούμενου και χρήστη του twitter στον Γιάνη Βαρουφάκη προκάλεσε το ενδιαφέρον του Υπουργού που εκδήλωσε την πρόθεση του να ασχοληθεί προσωπικά με το θέμα.

Συγκεκριμένα ο χρήστης Ίων Do έγραψε στον Υπουργό:

«Αγαπητέ Υπουργέ, η δική μου Εφορία με εμπόδισε να ρυθμίσω τα χρέη, γιατί έσπευσε να προλάβει να κάνει κατασχέσεις συντάξεων. Επειδή έκανα προσφυγή για τον ΕΝΦΙΑ !!!!!!! Κατά τα άλλα, είμαστε όλοι ίσοι και έχουμε ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ. Και όπου στο ΣΥΡΙΖΑ (σε όσους λένε μεγάλα λόγια) και στο ΥΠ.ΟΙΚ. έστειλα διαμαρτυρία, ουδείς ασχολείται με αυτήν την πρόκληση Άρα, πρέπει να πάρω σβάρνα τα κανάλια για να χαμπαριάσουν;; Ως “θαμών” των Εξαρχείων, ξέρετε τι θα πει “Κρατική βία”;;; Βγαίνει ένας “καρεκλοκένταυρος” διευθυντής σε μια Εφορία και σε θεωρεί “αλήτη φοροφυγάδα” (“Ωωωπ σ΄ έπιασα”) σε στοχοποιεί. Και ΞΕΣΠΑΕΙ πάνω σου, παρόλο που πλήρωνες κάθε μήνα με ταυτότητα οφειλής επί χρόνια τώρα, γύρω στα 100 ΕΥΡΩ το μήνα. Και παρόλο που μόλις τώρα ξεκίνησε η ρύθμιση για 100 δόσεις, αυτοί την παρεμποδίζουν, γιατί με ποια λεφτά θα ρυθμίσεις;;; Για να καταβάλλεις τις Δόσεις;; Με τα κατασχεμένα; Κάπου στο Σύνταγμα(άρθ.25) μιλάει για απαγόρευση Κατάχρησης δικαιώματος! Ναι;;; Και βέβαια η κα Βαλαβάνη δεν έχει ούτε site για να απευθυνθούμε. Φαίνεται ασχολείται με “τη σωτηρία της Ελλάδας”. Και όχι με τη σωτηρία του κάθε Έλληνα χωριστά. Συνεχίζετε την πολιτική και τις μεθοδεύσεις των προηγούμενων;; Σας βόλεψε Αυτό;».

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έδειξε ενδιαφέρον για την υπόθεση ζητώντας από τον πολίτη να του στείλει προσωπικό μήνυμα, προφανώς για να ενημερωθεί περαιτέρω

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34