search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:46
MENU CLOSE

Grexit… τέλος!

21.05.2015 15:41
Grexit... τέλος! - Media

Με επιστολή της προ το υφυπουργείο Αθλητισμού, η UEFA ξεκαθαρίζει πως δεν υφίσταται τέτοιο θέμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ως εκ τούτου παίρνει οριστικά τέλος όλη η «παραφιλολογία» που είχε αναπτυχθεί

 

Με επιστολή της προ το υφυπουργείο Αθλητισμού, η UEFA ξεκαθαρίζει πως δεν υφίσταται τέτοιο θέμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ως εκ τούτου παίρνει οριστικά τέλος όλη η «παραφιλολογία» που είχε αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα γύρω από το θέμα αυτό και με αφορμή τον νέο αθλητικό Νόμο που κατέθεσε στη Βουλή ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής για την καταπολέμηση της βίας και ψηφίστηκε.

Η διεθνής Ομοσπονδία, μέσω της επιστολής που φέρει την υπογραφή του Τζάνι Ινφαντίνο, όχι μόνο δεν απειλεί σε κανένα σημείο, αλλά ούτε κάνει λόγο για ενδεχόμενο αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από τα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Μάλιστα, τονίζεται με έμφαση πως όταν κατατεθεί και το νέο μεγάλο νομοσχέδιο για όλο τον Αθλητισμό της χώρας μας, «…η UEFA είναι έτοιμη να βοηθήσει με σεβασμό σε οποιαδήποτε περαιτέρω αναθεώρηση της ελληνικής αθλητικής νομοθεσίας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:44