search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 00:51
MENU CLOSE

Όταν η Νάταλι Πόρτμαν ένοιωθε χαζή στο Χάρβαρντ (Video)

03.06.2015 14:05
Όταν η Νάταλι Πόρτμαν ένοιωθε χαζή στο Χάρβαρντ (Video)  - Media

H διάσημη ηθοποιός έδωσε μια αποκαλυπτική ομιλία ως απόφοιτος του Χάρβαρντ. 

 

Η Νάταλι Πόρτμαν υπήρξε φοιτήτρια στο Τμήμα Ψυχολογίας του Χάρβαρντ. Μπήκε στο πανεπιστήμιο το 1999, λίγο μετά την κυκλοφορία του «Star Wars: Episode 1»-όπου έπαιξε- και αποφοίτησε το 2003. Πριν από λίγες μέρες, η διάσημη ηθοποιός έδωσε κατά τη διάρκεια της ετήσιας αποφοίτησης του πανεπιστημίου, μια άκρως αποκαλυπτική ομιλία για τις σκοτεινές στιγμές που πέρασε εκείνα τα χρόνια. 

«Οφείλω να ομολογήσω ότι 12 χρόνια μετά την αποφοίτησή μου, νιώθω ακόμα ανασφαλής για την αξία μου» είπε η Πόρτμαν. Και συνέχισε: «Σήμερα νιώθω όπως ένιωθα όταν πρωτοήρθα εδώ. Στην αρχή νόμιζα ότι είχε γίνει κάποιο λάθος, ότι δεν ήμουν αρκετά έξυπνη για να βρίσκομαι εδώ και ότι κάθε φορά που άνοιγα το στόμα έπρεπε να αποδείξω ότι δεν ήμουν απλά μια χαζή ηθοποιός».

Υπήρξε μία από τις αριστούχος της τάξης της, αλλά παραδέχτηκε: «Όταν έφτασα εδώ  ήταν λίγο μετά την κυκλοφορία του Star Wars. Μέχρι τότε δεν είχα γράψει ποτέ μου μια 10σέλιδη εργασία ενώ η ανάγνωση 1.000 σελίδων την εβδομάδα μου φαινόταν αδιανόητη». Και αποκάλυψε: «Όλα αυτά σε συνδυασμό με την πρώτη μου ερωτική απογοήτευση, την χορήγηση φαρμάκων για την καταπολέμηση της κατάθλιψης αλλά και το ότι είχα καιρό να δω το φως του ήλιου κατά τους χειμερινούς μήνες με έκαναν να έχω κάποιες πολύ δύσκολες και σκοτεινές στιγμές στο πανεπιστήμιο». Και συνέχισε: «Υπήρχαν φορές που έκλαιγα συγκλονισμένη μπροστά στους καθηγητές μου ενώ δεν συχνά δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι μου το πρωί».  

Δείτε όλη την ομιλία: 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 00:51