Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ο διάσημος καλλιτέχνης έδωσε «κλειστή» συναυλία στον Λευκό Οίκο, παρουσία του Μπάρακ Ομπάμα και της Μισέλ, και ακόμη 500 καλεσμένων.
Ο Λευκός Οίκος αγαπάει τον Πρινς. Ο διάσημος καλλιτέχνης έδωσε «κλειστή» συναυλία στον Λευκό Οίκο, παρουσία του Μπάρακ Ομπάμα και της Μισέλ, και ακόμη 500 καλεσμένων.
Κάποια στιγμή μάλιστα, φώναξε και τον Στίβι Γουόντερ στην σκηνή για ένα ντουέτο έκπληξη. Το show κράτησε δύο ώρες και ακούστηκαν πολλά τραγούδια, ανάμεσα τους τα «Kiss» και «Purple rain». Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε ο dj Cassidy και το πάρτυ συνεχίστηκε. Η βραδιά οργανώθηκε στα πλαίσια του Μήνα Εορτασμού της Αφροαμερικάνικης μουσικής.
Εκτός από αυτή τη συναυλία για VIP , ο Πρινς έκανε άλλες δύο στην Γουάσινγκτον.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.