Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΔριμεία κριτική στο κόμμα του για τη διαπραγμάτευση και τον χρόνο του δημοψηφίσματος, άσκησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος.
Δριμεία κριτική στο κόμμα του για τη διαπραγμάτευση και τον χρόνο του δημοψηφίσματος, άσκησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος.
Ο κ. Χρυσόγονος μιλώντας στον Real fm ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όπως αποδείχθηκε ο χρόνος της διαπραγμάτευσης λειτούργησε εις βάρος μας. Θα μπορούσε το δημοψήφισμα να είχε γίνει νωρίτερα. Θα μπορούσε να είχε γίνει από τον Απρίλιο» και συνέχισε:
«Αν η επιλογή του λαού είναι το “ΝΑΙ” αυτό πρέπει να συνοδευτεί από την παραίτηση της κυβέρνησης και εκλογές».
Επίσης αναφέρθηκε στο γεγονός, ότι αν και ο ίδιος επιδίωξε να είναι μέλος της ομάδας διαπραγμάτευσης, δεν πήρε ποτέ απάντηση:
«Δεν συμμετέχω στην ομάδα διαπραγμάτευσης αν και το επιδίωξα. Δεν ζητήθηκε ποτέ η άποψή μου ή οι νομικές μου γνώσεις αν και βρίσκομαι στις Βρυξέλλες αν και έστειλα τις απόψεις μου στον πρωθυπουργό αλλά δεν πήρα ποτέ απάντηση».
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.