search
ΚΥΡΙΑΚΗ 09.06.2024 18:53
MENU CLOSE

«Αέρας» η Αργεντινή – Στον τελικό του Κόπα Αμέρικα μετά από την «εξάρα» στην Παραγουάη (Video)

01.07.2015 06:54
Ιστορική στιγμή στην Αργεντινή: «Ναι» της Γερουσίας στην νομιμοποίηση των αμβλώσεων - Χιλιάδες πολίτες πανηγυρίζουν στους δρόμους (Video) - Media

Στον τελικό του Κόπα Αμέρικα προκρίθηκε με επιβλητικό τρόπο  η Αργεντινή σαρώνοντας την Παραγουάη με 6-1! Πολλά κέφια ο Μέσι, κορυφαίος ο Παστόρε, δύο γκολ ο Ντι Μαρία.

 

Στον τελικό του Κόπα Αμέρικα προκρίθηκε με επιβλητικό τρόπο  η Αργεντινή σαρώνοντας την Παραγουάη με 6-1! Πολλά κέφια ο Μέσι, κορυφαίος ο Παστόρε, δύο γκολ ο Ντι Μαρία.

Η Παραγουάη τρεις ημέρες μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Βραζιλίας μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, βρήκε μπροστά της μια αγριεμένη Αργεντινή στον ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα, η οποία την έκανε… φύλλο και φτερό, ενώ στους ομίλους οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες (2-2).

Οι αλμπισελέστε επικράτησαν 6-1 και πέρασαν με εμφατικό τρόπο στην τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν την οικοδέσποινα Χιλή το βράδυ του Σαββάτου (4/7, 23:00) και θα διεκδικήσουν το 15ο τρόπαιο τους στη διοργάνωση.

Ρόχο (15’), Παστόρε (27’), Ντι Μαρία (47’, 53’), Αγκουέρο (80’) και Ιγκουαίν (83’) τα γκολ των νικητών, ενώ μείωσε στο 43’ ο Μπάριος.

Αργεντινή (Τάτα Μαρτίνο): Ρομέρο, Ντεμικέλις, Οταμέντι, Ρόχο, Σαμπαλέτα, Μασεράνο (76′ Μασεράνο), Παστόρε (73′ Μπανέγα), Μπίλια, Ντι Μαρία, Μέσι, Αγουέρο (82′ Ιγουαΐν) 

Παραγουάη (Ραμόν Ντίας): Βιγιάρ, Μπρούνο Βαλδές, Ντα Σίλβα, Αγκιλάρ, Πίρις, Γκονσάλες (25′ Μπομπαδίγια), Κάσερες, Ορτίς, Μπενίτες, Νέλσον Βαλδές (57′ Ρομέρο), Σάντα Κρους (29′ Μπάριος). 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 09.06.2024 18:51