Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μειμαράκης μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, τονίζοντας ότι δεν έχει δοθεί εντολή ρήξης στον Αλέξη Τσίπρα ενώ δήλωσε ότι «επικοινώνησα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Του επεσήμανα ότι όλοι έχουν ευθύνες.»
Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μειμαράκης μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, τονίζοντας ότι δεν έχει δοθεί εντολή ρήξης στον Αλέξη Τσίπρα ενώ δήλωσε ότι «επικοινώνησα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Του επεσήμανα ότι όλοι έχουν ευθύνες».
«Δεν πάω σε κλειστή συνάντηση, καλώ τον πρωθυπουργό να ενημερώσει την Βουλή», σημείωσε για την νέα σύσκεψη πολιτικών αρχηγών. Ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ απευθύνθηκε στον Αλέξη Τσίπρα και του ζήτησε να προχωρήσει άμεσα σε προ ημερησίας συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής και ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε κλειστές συσκέψεις πολιτικών αρχηγών.
«Να έρθει στη Βουλή ο Τσίπρας να μας πει γιατί γελάει» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μειμαράκης, τονίζοντας ότι «πρέπει να μας πει ανοικτά τι ζητά από εμάς για να δούμε αν μπορούμε να συνδράμουμε ή όχι».
Ο Βαγγέλης Μειμαράκης ανέφερε για τον Αντώνη Σαμαρά ότι «σε θεωρούμε πρώτο στον αγώνα και πάλι για την αναστήλωση της ευρύτερης παράταξης».
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.