search
ΤΡΙΤΗ 02.09.2025 20:33
MENU CLOSE

Ραχήλ Μακρή: Από την ανυπακοή γεννήθηκε η πρόοδος, από την ανυπακοή και η επανάσταση!

23.07.2015 07:07
01-09-2015 - Media

Με ένα… επαναστατικό στάτους στο Facebook η Ραχήλ Μακρή σχολίασε την ψηφοφορία και την επιλογή της να πει και πάλι «όχι» στα προαπαιτούμενα.

 

Με ένα… επαναστατικό στάτους στο Facebook η Ραχήλ Μακρή σχολίασε την ψηφοφορία και την επιλογή της να πει και πάλι «όχι» στα προαπαιτούμενα.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Η ανυπακοή, στα μάτια όποιου έχει διαβάσει ιστορία, είναι η προπατορική αρετή του ανθρώπου. Από την ανυπακοή γεννήθηκε η πρόοδος, από την ανυπακοή και η επανάσταση. Καλό ξημέρωμα»

Η ανυπακοή, στα μάτια όποιου έχει διαβάσει ιστορία, είναι η προπατορική αρετή του ανθρώπου. Από την ανυπακοή γεννήθηκε η πρόοδος, από την ανυπακοή και η επανάσταση.Καλό ξημέρωμα

Posted by Rachel Makri on Wednesday, July 22, 2015

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 02.09.2025 20:32