search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 04:44
MENU CLOSE

Όχι άλλα παιδιά σε προεκλογικά σποτ!

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 1883
17-09-2015
18.09.2015 14:43
paidia_0.jpg

Είναι μία ιστορία που κρατάει εδώ και πολύ καιρό, αλλά έχει αρχίσει να… ξεφεύγει και να παίρνει περίεργες προεκτάσεις.

 
Είναι μία ιστορία που κρατάει εδώ και πολύ καιρό, αλλά έχει αρχίσει να… ξεφεύγει και να παίρνει περίεργες προεκτάσεις. Από τα χαλαρά «Γιατί, κύριε;» και τον μικρό Νικόλα, στον μικρό Αλέξη και ποιο χέρι του είναι σπασμένο. Και μετά ήρθε το προεκλογικό σποτ της Χρυσής Αυγής… 
 
Μία παράταξη, της οποίας τα ηγετικά στελέχη κατηγορούνται για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, καλεί σε ενίσχυσή της στις εκλογές της 20ής Σεπτέμβρη παρουσιάζοντας μικρά παιδιά να μεταφέρουν οργισμένα μηνύματα!
 
Τρία ανήλικα παιδιά (που προφανώς δεν ήξεραν τι έκαναν) κλήθηκαν να προωθήσουν το πρόγραμμα της Χ.Α. φωνάζοντας πως δεν θέλουν να γίνουν μειοψηφία στη χώρα τους και πως «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες»… Κι εκεί η πλάκα που μπορεί να γινόταν αρχικά, σταματάει και τα πράγματα σοβαρεύουν. 
 
Ίσως πρέπει να εισακουστούν οι (εδώ και καιρό) εκκλήσεις από τον Συνήγορο του Πολίτη για διακομματική συμφωνία ώστε να αποκλειστεί η συμμετοχή παιδιών στις προεκλογικές εκστρατείες. Νισάφι πια!
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48