search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.09.2025 02:10
MENU CLOSE

Οι πρώτες εκτιμήσεις των δημοσκόπων για τα exit poll τους

20.09.2015 16:33
Αρχές Νοεμβρίου οι εκλογές για τη νέα ηγεσία της Κεντροαριστεράς - Media

Ή θα βρέξει ή θα χιονίσει ή καλό καιρό θα κάνει, προκύπτει από τις εκτιμήσεις των δημοσκόπων με βάση τα πρώτα αποτελέσματα του κοινού exit poll που οι ίδιοι έκαναν.

 

Ή θα βρέξει ή θα χιονίσει ή καλό καιρό θα κάνει, προκύπτει από τις εκτιμήσεις των δημοσκόπων με βάση τα πρώτα αποτελέσματα του κοινού exit poll που οι ίδιοι έκαναν.

Ο Θωμάς Γεράκης επικεφαλής της ΜΑRC, επεσήμανε ότι πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί, γιατί η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ με βάση το exit poll κινειται στο όριο του στατιστικού σφάλματος και σημειώνοντας ότι «το αποτέλεσμα αυτό δεν βγάζει νικητή».

Σε άλλο κλίμα ο Στράτος Φαναράς της Metron Analysis, σχολίασε ότι δεν υπάρχει εικόνα θρίλερ  ως προς το ποιο είναι το πρώτο κόμμα.

Και τέλος ο έμπειρος ο Αλέξης Δρυμιώτης, στέλεχος της Singular Logic, εξέφρασε την άποψή  ότι δεν πρέπει να δίνουμε μεγάλη σημασία στα exit poll, καθώς όπως υποστήριξε, σπανίως επαληθεύονται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.09.2025 01:53