search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.12.2025 16:13
MENU CLOSE

Η Έλενα Ακρίτα σας προσκαλεί να γνωρίσετε έναν «Φόνο 5 αστέρων»!

02.11.2015 10:48
Ακρίτα: «Όταν βαριέμαι στην καραντίνα διαβάζω το Πόθεν Έσχες Μητσοτάκη με τα 32 ακίνητα»  - Media

Η Έλενα Ακρίτα, σας προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά το πρώτο της αστυνομικό μυθιστόρημα «Φόνος 5 Αστέρων» σε δύο μοναδικές εκδηλώσεις στα Public σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

 

Και φέτος τα Public, ο νούμερο 1 προορισμός για το βιβλίο, υποδέχονται το Νοέμβριο με πάνω από 100 διαφορετικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα!

Η Έλενα Ακρίτα, σας προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά το πρώτο της αστυνομικό μυθιστόρημα «Φόνος 5 Αστέρων» σε δύο μοναδικές εκδηλώσεις στα Public σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Η Έλενα Ακρίτα για πρώτη φορά ξεκινάει μια μεγάλη περιοδεία για να γνωριστεί με τους αναγνώστες της και να συζητήσουν τα ‘εγκληματικά’ της σχέδια.

Αφετηρία η Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου στο Public Τσιμισκή, στις 7μ.μ.

Η Θεσσαλονίκη είναι η μόνη πόλη που συνδυάζει μυστήριο, γοητεία, σασπένς και νουάρ ατμόσφαιρα κι έτσι ‘φιλοξενεί’ πρώτη την συγγραφέα και το νέο της έργο.

Συνέχεια έχει η Αθήνα, την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, στο Public Cafe Συντάγματος, στις 8 μ.μ. όπου η Έλενα Ακρίτα θα υποδεχθεί το αθηναϊκό κοινό στην κεντρική παρουσίαση του βιβλίου της.

Προσοχή: αν έρθετε θα είναι τιμή μας, αλλά κινδυνεύετε να θεωρηθείτε συνένοχοι σε έναν φόνο 5 αστέρων!

«ΦΟΝΟΣ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ» ουρλιάζουν πανευτυχή τα πρωτοσέλιδα: O φόνος «πουλάει». Και σε έναν ιδιοκτήτη αλυσίδας ξενοδοχείων 5 αστέρων, μόνο ένας φόνος 5 αστέρων αρμόζει.
Η κόρη του μαζί με τη φίλη της δημοσιογράφο ξεκινούν μια αγωνιώδη έρευνα που θα τις βυθίσει στα πιο σκοτεινά στρώματα της «καλής» κοινωνίας. Από τη Βοστόνη στο Λονδίνο και από το Λονδίνο στην Αθήνα, οι δρόμοι της νύχτας θα τις οδηγήσουν σε μυστικά και ψέματα. Σε κληρονομιές, εκβιασμούς και κρυμμένα πάθη. Σε θαμμένες αλήθειες κι ερωτικά σκάνδαλα. Όλα μαζί συνθέτουν ένα σκοτεινό μείγμα μέσα σε μια κλεψύδρα που αδειάζει. Και αδειάζει γρήγορα. 

Γιατί στην πραγματικότητα απομένουν μόνο 24 ώρες μέχρι ο δολοφόνος να ξαναχτυπήσει!

Στο αστυνομικό μυθιστόρημα «Φόνος πέντε αστέρων» ο  συνδυασμός του χιούμορ της Έλενας Ακρίτα με το έντονο μυστήριο και το σασπένς καθιστούν το βιβλίο μοναδικό στο είδος. Εκεί που ο αναγνώστης αναζητά τον δολοφόνο, απολαμβάνει το καυστικό και σαρκαστικό χιούμορ της συγγραφέως.

Βρείτε εδώ το νέο βιβλίο της Έλενας Ακρίτα και ελάτε να γνωρίσετε από κοντά την αγαπημένη συγγραφέα, που θα σας μυήσει στον κόσμο του αστυνομικού μυστηρίου!

To βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα

Είσοδος: Ελεύθερη στο Public Τσιμισκή στις 19.00 (05.11.2015) & στο Public Cafe Συντάγματος στις 20.00 (11.11.2015) αντίστοιχα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.12.2025 16:12