search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 03:55
MENU CLOSE

Χαμός στα social media με την 8χρονη κόρη της Κέιτι Πράις που ποζάρει προκλητικά και βάφεται σαν 40άρα (Photos)

16.12.2015 09:09
Χαμός στα social media με την 8χρονη κόρη της Κέιτι Πράις που ποζάρει προκλητικά και βάφεται σαν 40άρα (Photos) - Media

Τι περνάνε τα παιδάκια των star… Συχνά γίνονται κι αυτά «πιόνα» του star system, συνήθως κατά την βούληση της μαμάς. 

 

Τι περνάνε τα παιδάκια των star… Συχνά γίνονται κι αυτά «πιόνα» του star system, συνήθως κατά την βούληση της μαμάς. Η Κέιτι Πράις δεν έχει κανένα πρόβλημα να ντύνει και να βάφει την κόρη της, που έχει το όνομα Πριγκίπισσα, σαν να είναι μεγάλη γυναίκα και να την φωτογραφίζει σε προκλητικές πόζες.

Η Βρετανίδα Πράις δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της κόρης της, όπου πραγματικά δεν καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για ένα μικρό κοριτσάκι που έβγαλε πρόσφατα την πιπίλα. Ακολούθησε χαμός στα social media και η κατακραυγή δεν είχε τέλος.

Παρόλα αυτά δεν ίδρωσε το αυτί της του σέξι μοντέλου. Λίγο αργότερα έκανε δημόσια εμφάνιση με την μικρή βαμμένη σαν σταρ του Χόλιγουντ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Πράις ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram όπου η μικρούλα έλεγε ότι επιλέγει η ίδια πώς θα βαφτεί και όχι η μαμά της. 

Μάνα και κόρη ασορτί…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 02:16