search
ΤΡΙΤΗ 07.10.2025 17:52
MENU CLOSE

Έκτακτα μέτρα για τους αστέγους από τον Δήμο Αθηναίων λόγω της επιδείνωσης του καιρού

29.12.2015 13:47
Διασώστες νόμιζαν πως άστεγος είχε πνιγεί σε κανάλι και αυτός δροσιζόταν (Video) - Media

Μέτρα για τους αστέγους λαμβάνει ο δήμος Αθηναίων τις επόμενες μέρες, λόγω των προγνώσεων για ραγδαία επιδείνωση του καιρού τα επόμενα 24ωρα, με τσουχτερό κρύο.

 

Μέτρα για τους αστέγους λαμβάνει ο δήμος Αθηναίων τις επόμενες μέρες, λόγω των προγνώσεων για ραγδαία επιδείνωση του καιρού τα επόμενα 24ωρα, με τσουχτερό κρύο.

Συγκεκριμένα, από αύριο Τετάρτη ανοίγει, στις 10 το πρωί, θερμαινόμενη αίθουσα για τους αστέγους στο χώρο της 4ης Δημοτικής Κοινότητας (Λένορμαν και Αλεξανδρείας 35).

Δεδομένων των εκτιμήσεων για διατήρηση των θερμοκρασιών σε χαμηλά επίπεδα, από το Σάββατο το πρωί και για όσο χρειαστεί στη μάχη για την προστασία ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, εισέρχεται το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Ρουφ (Πειραιώς και Εχελιδών 69).

Συνεργεία του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων και οι συνεργαζόμενες εθελοντικές οργανώσεις και φορείς, θα ενημερώνουν από σήμερα τους αστέγους συμπολίτες μας για την λειτουργία των χώρων αυτών.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου ο τετραψήφιος αριθμός 1595 του δήμου Αθηναίων, θα είναι διαθέσιμος για τη συνδρομή των πολιτών, για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.10.2025 17:51