search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 08:01
MENU CLOSE

Καμμένος υπέρ Σεραφείμ: Είναι αδικημένος – Τον είχα επισκεφθεί πρόσφατα και έχουμε καλές σχέσεις

07.01.2016 16:12
Καμμένος υπέρ Σεραφείμ: Είναι αδικημένος - Τον είχα επισκεφθεί πρόσφατα και έχουμε καλές σχέσεις - Media

«Αδικημένο» χαρακτηρίζει τον, γνωστό για τις πάσης φύσεως ακραίες του δηλώσεις, μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ ο Πάνος Καμμένος.

«Αδικημένο» χαρακτηρίζει τον, γνωστό για τις πάσης φύσεως ακραίες του δηλώσεις, μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ ο Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha ο υπ. Εθνικής Άμυνας ανέφερε πως η απόφαση για τη συγκεκριμένη στάση αναφορικά με το σύμφωνο συμβίωσης ελήφθη από το σύνολο της ιεραρχίας της εκκλησίας, συμπεριλαμβανομένου και του αρχιεπισκόπου.

Ως εκ τούτου θεωρεί άδικο να κατηγορείται ο Σεραφείμ για τη στάση της Εκκλησίας στο σύνολό της.

«Η δική του φωνή μπορεί να είναι πιο σκληρή, πιο δυνατή, πιο ακραία μερικές φορές, όμως εδώ πρόκειται για απόφαση της ιεραρχίας της Εκκλησίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθύμισε μάλιστα ότι πρόσφατα είχε επισκεφθεί τον Σεραφείμ στη γιορτή του για να του ευχηθεί από κοντά «χρόνια πολλά», τονίζοντας ότι οι δύο τους έχουν «πολύ καλές σχέσεις».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 08:00