search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:00
MENU CLOSE

Μιχελογιαννάκης προς αγρότες: Θα έρθω στο μπλόκο σας… αρκεί να με δεχτείτε (Video)

26.01.2016 09:05
Μιχελογιαννάκης προς αγρότες: Θα έρθω στο μπλόκο σας... αρκεί να με δεχτείτε (Video) - Media

«Πρόσκληση» προς τον Γιάννη Μιχελογιαννάκη απηύθυναν οι αγρότες από το μπλόκο της Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη.

 

«Πρόσκληση» προς τον Γιάννη Μιχελογιαννάκη απηύθυναν οι αγρότες από το μπλόκο της Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη.

«Άκουσα τον κύριο Μιχελογιαννάκη προηγουμένως και λέω, μήπως πρέπει να αλλάξουμε θέσεις; Μήπως πρέπει να έρθει στα μπλόκα;» αναρωτήθηκε ο Θοδωρής Νέλλας, μέλος της συντονιστικής Επιτροπής του μπλόκου, απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο «βρέθηκαν» στον τηλεοπτικό αέρα του Mega.

«Θα έρθω αρκεί να με δεχτείτε» είπε χαμογελώντας ο κ. Μιχελογιαννάκης, ενώ ο αγρότης πρόσθεσε: «Να έρθεις αρκεί να κρατήσεις αυτά που είπες μέχρι τώρα και να το κάνεις πράξη με την ψήφο σου».

Σημειώνεται ότι το ίδιο μέλος της συντονιστικής Επιτροπής μπλόκου Χαλκηδόνας, λίγο νωρίτερα είχε ασκήσει κριτική στην Μαρίνα Χρυσοβελώνη, επισημαίνοντας ότι προκαλεί με τον τρόπο που μιλάει για τους αγρότες και το ασφαλιστικό που προωθεί η κυβέρνηση. 

Ενώ, υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής οι αγρότες έχουν προπηλακίσει 4 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που παραβρέθηκαν σε διάφορα αγροτικά μπλόκα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:59