search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 03:55
MENU CLOSE

Οι αδερφές Καρντάσιαν θέλουν να κατακτήσουν τον χώρο της μόδας (Photos)

11.02.2016 12:17
Οι αδερφές Καρντάσιαν θέλουν να κατακτήσουν τον χώρο της μόδας (Photos) - Media

Με ένα ολονύχτιο πάρτι, σε πριβέ χώρο στην Τραιμπέκα, η Κένταλ και η Κάιλι Τζένερ γιόρτασαν την έναρξη της νέας συλλογής τους.

 

Τα δύο από τα πολλά «Κ» της οικογένειας των Καρντάσιαν – Τζένερ φαίνεται πως ζήλεψαν λιγάκι τη δόξα των αδελφών Όλσεν και τρεις μέρες πριν το «άνοιγμα» της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης, λάνσαραν τη νέα σειρά ρούχων «Kendall & Kylie». 

Με ένα ολονύχτιο πάρτι, σε πριβέ χώρο στην Τραιμπέκα, η Κένταλ και η Κάιλι Τζένερ γιόρτασαν την έναρξη της νέας συλλογής, που υπογράφουν οι ίδιες.

Τα ρούχα είχαν την τιμητική τους. Η κολεξιόν ήταν αυτή που… υποδέχθηκε τους καλεσμένους, καθώς ο χώρος είχε, σχεδόν, διαμορφωθεί σε μπουτίκ. Η συλλογή είναι πλήρης, καθώς περιλαμβάνει και παπούτσια- πηγή έμπνευσης αποτέλεσαν οι δημιουργίες του Μανόλο Μπλάνικ, αλλά και φορέματα που ανασύρουν στην μνήμη δημιουργίες των Ζιβανσί και Χέλμουτ Λανγκ. Οι τιμές ξεκινούν από τα 68 και φτάνουν μέχρι τα 498 δολάρια.

Από το πάρτι δεν θα μπορούσε να λείψει ο κόσμος των περιοδικών μόδας. Από το Glamour μέχρι το Elle, όλοι ήταν εκεί. Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων των κοριτσιών έθετε, στην υποδοχή των προσκεκλημένων, κάποια όρια στις πιθανές συζητήσεις. Η ερωτική τους ζωή, ο διεμφυλικός γονέας και ο αγώνας για απεξάρτηση, που δίνει εξ αγχιστείας μέλος της οικογένειας, ήταν θέματα που απαγορευόταν να τεθούν.

Από κοντά φυσικά και η μαμά-μάνατζερ, Κρις Τζένερ, αλλά και ο ΄συζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, Κάνι Γουεστ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 01:07