search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.07.2026 23:10
MENU CLOSE

Νεφώσεις, τοπικές βροχές και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

29.02.2016 06:38
Νεφώσεις, τοπικές βροχές και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας - Media

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, αναμένονται για σήμερα Δευτέρα. Σποραδικές καταιγίδες το βράδυ στα βορειοδυτικά. Νοτιοανατολικοί άνεμοι 8 με 9 μποφόρ στα πελάγη. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. H θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

 

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, αναμένονται για σήμερα Δευτέρα. Σποραδικές καταιγίδες το βράδυ στα βορειοδυτικά. Νοτιοανατολικοί άνεμοι 8 με 9 μποφόρ στα πελάγη. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. H θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, οι οποίες από το βράδυ θα ενταθούν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Ανεμοι: νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 07 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στο βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο και τη δυτική Στερεά, όπου το βράδυ θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Ανεμοι: νοτιοανατολικοί 6 με 7 και στο Ιόνιο 8 τοπικά 9 μποφόρ που από το απόγευμα θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε δυτικούς.

Θερμοκρασια: από 12 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Ανεμοι: νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στα νότια τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 09 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Ανεμοι: νοτιοανατολικοί 6 με 8 και πιθανώς τοπικά 9 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 13 έως 22 βαθμούς κελσίου και στη βόρεια Κρήτη έως 24 βαθμούς.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Ανεμοι: νοτιοανατολικοί 6 με 7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 11 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Αττική

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Ανεμοι: νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 10 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως το βράδυ.

Ανεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 10 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Τρίτη 01-03-2016

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια και σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης.

Ανεμοι: στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Αιγαίο 7 πιθανόν τοπικά 8 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασια: σε μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.07.2026 23:09