Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Εξεράγη στις 4:30 τα ξημερώματα αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί με σταθμευμένο αυτοκίνητο στην Ανατολή Ιωάννινων.
Το αυτοκίνητο που ανήκει σε 42χρονο παρατηρητή στη super league, τυλίχτηκε στις φλόγες και υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές. Στο σημείο έσπευσαν η Αστυνομία και η Πυροσβεστική, ενώ μετά την κατάσβεση της φωτιάς, εντοπίστηκε ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, που αποτελούνταν από 2 γκαζάκια και πλαστική ύλη.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 42χρονος κατήγγειλε ότι δέχεται απειλές από παράγοντα μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας το τελευταίο διάστημα. Η προανάκριση και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.