search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.10.2025 15:17
MENU CLOSE

Ο γάμος πάει πολύ στην Τζένιφερ Άνιστον

11.03.2016 07:53
Η Άνιστον «σπάει» τη σιωπή της για τον χωρισμό των Μπραντζελίνα μέσω της κολλητής της: Η Τζολί τον τρέλανε (Video) - Media

Ο έγγαμος βίος φαίνεται να ταιριάζει πολύ στην Τζένιφερ Άνιστον. Η ελληνικής καταγωγής Τζένιφερ ποζάρει για το εξώφυλλο του Harper Bazaar και δηλώνει ότι «η ζωή της ως παντρεμένη είναι τόσο φυσιολογική και διασκεδαστική και δεν είναι πολύ διαφορετική. Έτσι κι αλλιώς νιώθαμε καιρό πριν σαν παντρεμένοι».

 

Ο έγγαμος βίος φαίνεται να ταιριάζει πολύ στην Τζένιφερ Άνιστον. Η ελληνικής καταγωγής Τζένιφερ ποζάρει για το εξώφυλλο του Harper Bazaar και δηλώνει ότι «η ζωή της ως παντρεμένη είναι τόσο φυσιολογική και διασκεδαστική και δεν είναι πολύ διαφορετική. Έτσι κι αλλιώς νιώθαμε καιρό πριν σαν παντρεμένοι».

Η ηθοποιός φιλοξενείται στο εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου, ενώ πόζαρε και για τις εσωτερικές σελίδες του περιοδικού. Στο εξώφυλλο φοράει ένα ασημί φόρεμα του Άντονι Βακαρέλο. Στο εσωτερικό φοράει μία μαύρη τουαλέτα Βέρσους Βερσάτσε που αναδεικνύει τα πόδια της και μία τουαλέτα από ασπρόμαυρη δαντέλα Αλεξάντερ ΜακΚουίν, κρατώντας στο χέρι της ένα γεράκι, που είναι έτοιμο να πετάξει.

Ένα από τα πράγματα που κρατάει τα ζευγάρια ευτυχισμένα είναι το γέλιο, ειδικά όταν και οι δύο μοιράζονται την ίδια αίσθηση του χιούμορ.

«Νομίζω ότι ο καθένας είναι τόσο φρικαρισμένος, αν είναι πολιτικά ορθός ο όρος, τον τελευταίο καιρό. Πρέπει να υπάρχει μία πραγματική έλξη. Μου αρέσει να κάνω αστεία. Είμαι τυχερή γιατί ο Τζάστιν είναι το πιο αστείο άτομο που έχω γνωρίσει και κάνουμε ο ένας τον άλλον να γελάει. Το γέλιο είναι ένα από τα μυστικά κλειδιά για να παραμείνεις νέος», δήλωσε στο περιοδικό η Άνιστον.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.10.2025 15:15