search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 00:14
MENU CLOSE

«Ζητείται μπάτλερ- Προσφέρουμε 175.000 δολάρια τον χρόνο»

24.03.2016 09:35
«Ζητείται μπάτλερ- Προσφέρουμε 175.000 δολάρια τον χρόνο» - Media

Μια οικογένεια στο Σαν Φρανσίσκο αναζητά μπάτλερ και προσφέρει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 175.000 δολαρίων ετησίως.

Μια οικογένεια στο Σαν Φρανσίσκο αναζητά μπάτλερ και προσφέρει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 175.000 δολαρίων ετησίως. Την αγγελία εντόπισε δημοσιογράφος της San Francisco Chronicle και την παρουσίασε στην στήλη της. ύμφωνα με τη δημοσιογράφο η αγγελία που δημοσιεύτηκε ζητά «μάνατζερ σπιτιού».

« Θα είστε υπεύθυνος για την φροντίδα πενταμελούς οικογένειας και ενός  κουταβιού. Θα βοηθάτε στο σχεδιασμό ταξιδιών, κρατήσεων σε εστιατόρια, και στην ταχτοποίηση στις ντουλάπες ρούχων και τροφίμων. Αναζητάμε κάποιον που θα μπορεί να φτιάξει προγράμματα διαχείρισης για όλα όσα αφορούν το σπίτι, από την καταγραφή δώρων μέχρι τον συντονισμό των καθαριστριών και των επιστατών. Θέλουμε κάποιον που να μπορεί να δουλέψει σε επίσημα δείπνα αλλά δεν θα έχει πρόβλημα να εργαστεί και σε πιο χαλαρό περιβάλλον» γράφει η αγγελία.

«Αν δίνετε προσοχή στη λεπτομέρεια και θέλετε να είναι τα πάντα στη θέση τους, αλλά και να εργαστείτε για τους πιο αξιαγάπητους πελάτες, τότε στείλτε το βιογραφικό σας» συνεχίζει η αγγελία, ενώ υπογραμμίζεται πως όσοι έχουν εμπειρία στην αρχιτεκτονική ή την τέχνη θα προτιμηθούν, καθότι η οικογένεια έχει μια μεγάλη συλλογή έργων τέχνης που συγκρίνεται με μουσείο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 00:10