search
ΔΕΥΤΕΡΑ 22.12.2025 04:53
MENU CLOSE

Ιωάννινα: Εργάτες χτυπήθηκαν από ρεύμα-Νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση

29.03.2016 11:50
Ιωάννινα: Εργάτες χτυπήθηκαν από ρεύμα-Νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση - Media

 

Σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένοι, μεταφέρθηκαν πριν από λίγο στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων από το «Χατζηκώστα» όπου αρχικά διακομίστηκαν, οι δύο εργάτες που τραυματίστηκαν σοβαρά από ηλεκτρικό ρεύμα σε κολόνα της ΔΕΗ, στην πλατεία Χατζή.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν Έλληνα και έναν Αλβανό, ενώ προληπτικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο οδηγός του φορτηγού που βρισκόταν στον χώρο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στην πλατεία γίνονταν εργασίες αντικατάστασης μίας ξύλινης κολώνας της ΔΕΗ με τσιμεντένια. Ξαφνικά ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και οι δύο εργάτες έπεσαν λιπόθυμοι στο οδόστρωμα. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική και η αστυνομία, ενώ αποκλείστηκε ο χώρος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22.12.2025 04:40