ΠΕΜΠΤΗ 01.01.2026 05:51
MENU CLOSE

Τραγωδία στις Σέρρες - Νεκρός νεαρός ποδοσφαιριστής σε τροχαίο

03.06.2016 12:10

 

Θρήνος και θλίψη επικρατεί στο ποδόσφαιρο του νομού Σερρών, μετά το θανατηφόρο τροχαίο που είχε την Παρασκευή (3/6) ο νεαρός τερματοφύλακας της Δόξα Λιθοτόπου, Θεόδωρος Γεωργιάδης.

Ο εν λόγω παίκτης μαζί με τον φίλο του Δημήτρη Μαυρίδη, σκοτώθηκαν σε θανατηφόρο τροχαίο το οποίο έγινε τα ξημερώματα στην περιοχή του Λευκώνα, με το αμάξι στο οποίο επέβαιναν ο 21χρονος και ο 20χρονος, να ξεφεύγει από την πορεία του έπειτα από μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει με συνέπεια να καρφωθεί πάνω σε ένα δέντρο.

Οι άντρες της Πυροσβεστικής που κατέφτασαν στο σημείο του δυστυχήματος, δυσκολεύτηκαν να απεγκλωβίσουν από το όχημα  τους δύο νεαρούς, οι οποίοι στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Νοσοκομείο Σερρών, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

 

Πηγή: SDNA

ΠΕΜΠΤΗ 01.01.2026 01:56
Exit mobile version