search
ΤΕΤΑΡΤΗ 18.03.2026 07:43
MENU CLOSE

Μύκονος: Οι βίλες των εμίρηδων και η Ελλάδα των…κακομοίρηδων

28.06.2016 07:57
Μύκονος: Οι βίλες των εμίρηδων και η Ελλάδα των...κακομοίρηδων - Media

Σε μία χώρα που η κτηματαγορά από ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας έχει μετατραπεί σε φτωχό συγγενή με χιλιάδες ακίνητα στα αζήτητα, και ενοίκια των 100 ευρώ, υπάρχει μια άλλη…χώρα κάτι σαν το πριγκιπάτο του Μονακό, μόνο που βρέχεται όλη από θάλασσα.

 

Σε μία χώρα που η κτηματαγορά από ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας έχει μετατραπεί σε φτωχό συγγενή με χιλιάδες ακίνητα στα αζήτητα, και ενοίκια των 100 ευρώ, υπάρχει μια άλλη…χώρα κάτι σαν το πριγκιπάτο του Μονακό, μόνο που βρέχεται όλη από θάλασσα. Δεν μιλάμε φυσικά για κάποιο άλλο μέρος πέραν της Μυκόνου η οποία ζει σε ένα παράλληλο οικονομικό σύμπαν όπου οι τουρίστες που την επισκέπτονται συνεχώς αυξάνονται.

Μάλιστα ο τουρισμός στο πιο γνωστό για την κοσμοπολίτικη αύρα του ελληνικό νησί, δεν αυξάνεται μόνο σε πληθυσμό αλλά και σε πορτοφόλι καθώς παρατηρείται ότι όλο και πλουσιότεροι είναι αυτοί που το επισκέπτονται.

Διαβάστε περισσότερα στο Economy365

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 18.03.2026 07:39