search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:21
MENU CLOSE

«Άναψαν τα αίματα» στους Εργατικούς: Απειλές και επίθεση κατά της Ιγκλ

12.07.2016 15:48
«Άναψαν τα αίματα» στους Εργατικούς: Απειλές και επίθεση κατά της Ιγκλ - Media
 
Σε… αρένα κινδυνεύει να μετατραπεί το Εργατικό Κόμμα της Βρετανίας μετά την αμφισβήτηση στο πρόσωπο του ηγέτη του κόμματος Τζέρεμι Κόρμπιν και τη διεκδίκηση της ηγεσίας από την βουλευτή Άντζελα Ιγκλ.
 
Η βουλευτής των Εργατικών αποκάλυψε πως έχει δεχθεί απειλές ενάντια στην ζωή της αυτή την εβδομάδα. Επίσης, η αστυνομία ανακοίνωσε πως διεξάγει έρευνα σχετικά με το σπάσιμο από πέτρα του παραθύρου του γραφείου της Ιγκλ στην πόλη Ουάλασι κοντά στο Λίβερπουλ, που συνέβη κάποια στιγμή μεταξύ του απογεύματος της Δευτέρας και του πρωινού της Τρίτης.
 
Μπροστά στον κίνδυνο τα πράγματα να εκτραχυνθούν, ο Κόρμπιν υπογράμμισε ότι «είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά ότι η Άντζελα Ιγκλ υπήρξε θύμα μιας απειλητικής ενέργειας και πως άλλοι βουλευτές προπηλακίζονται και απειλούνται», προσθέτοντας ότι «ως κάποιος που έχει ο ίδιος δεχθεί απειλές κατά της ζωής του αυτή την εβδομάδα και παλιότερα, καλώ τα μέλη και τους υποστηρικτές του Εργατικού Κόμματος να επιδείξουν ψυχραιμία και να αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον με σεβασμό και αξιοπρέπεια, ακόμη και όταν υπάρχουν διαφωνίες».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:59