search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 08:30
MENU CLOSE

Κλίντ Ίστγουντ για Τραμπ: Όταν ήμουν μικρός αυτά τα πράγματα δεν τα ονομάζαμε «ρατσιστικά»

04.08.2016 09:25
Κλίντ Ίστγουντ για Τραμπ: Όταν ήμουν μικρός αυτά τα πράγματα δεν τα ονομάζαμε «ρατσιστικά» - Media

 

Ο Κίντ Ίστγουντ έδωσε μερικές «συμβουλές» σε αυτούς που κατηγορούν τον Ντόναλντ Τραμπ ότι είναι ρατσιστής: ξεπεράστε το.

Σε μια συνέντευξη με το Esquire, ο Ίστγουντ, 86 ετών, εναντιώθηκε στην λεγόμενη «πολιτική ορθότητα» και επαίνεσε τον Ρεπουμπολικανό υποψήφιο για τον αυτοσχέδιο και αφιλτράριστο τρόπο με τον οποίον κάνει τις ομιλίες του.

«[Ο Τραμπ] καταφέρνει κάτι, γιατί όλοι έχουν κουραστεί από την λεγόμενη πολιτική ορθότητα και το γλείψιμο» δήλωσε ο Ίστγουντ στην συνέντευξη που έδωσε την Τετάρτη.

«Βλέπουμε ανθρώπους να κατηγορούν ανθρώπους ότι είναι ρατσιστές και άλλα πολλά. Όταν ήμουν μικρός, αυτά τα πράγματα δεν τα ονομάζομαι ρατσιστικά».

Ο Ίστγουντ γεννήθηκε το 1930, την εποχή τον νόμων με το όνομα «Jim Crow» που ενίσχυαν τον φυλετικό διαχωρισμό και εφαρμόστηκαν κυρίως στον νότο των ΗΠΑ, αλλά ήταν «παρόντες» και σε πολιτείες όπως η Καλιφόρνια, απ’όπου είναι και ο ηθοποιός.

Δεν υποστήριξε ούτε τον Τραμ, ούτε την Κλίντον κατά την διάρκεια της συνέντευξης και δήλωσε ότι και οι δυο έχουν σίγουρα πει «χαζά πράματα».

«[Ο Τραμπ] έχει πει πολλά χαζά πράματα. Όλοι το έχουν κάνει. Και οι δυο πλευρές…Άλλα όλοι – ο τύπος και όλος ο κόσμος – λένε συνέχεια “ε, λοιπόν, αυτό είναι ρατσιστικό” και το κάνουν πολύ μεγάλο θέμα».

«Απλά ξεπεράστε το [«f***ing get over it»]. Είναι μια στενάχωρη εποχή της ιστορίας».

Παρόλα αυτά, αν έπρεπε να διαλέξει, ο Ίστγουντ δηλώνει πως θα «υποστήριζε τον Τραμπ».

                                         

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 08:30