Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σώοι ανασύρθηκαν οι δύο πρόσφυγες, οι οποίοι αγνοούνταν μετά το σημερινό ναυάγιο πλαστικής βάρκας.
Το ναυάγιο σημειώθηκε γύρω στις 10:00, περίπου δύο μίλια ανοιχτά του αεροδρομίου της Μυτιλήνης. Μέσα από τη θάλασσα περισυλλέχτηκαν αρχικά 68 άτομα, ενώ μαρτυρίες ανέφεραν ότι στη βάρκα υπήρχαν άλλοι δύοο πρόσφυγες, οι οποίοι τελικά διασώθηκαν.
Οι 70 επιβαίνοντες στη βάρκα μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης και στη συνέχεια στο hot spot της Μόριας, ενώ δύο από αυτούς, μία έγκυος και ένα μικρό παιδί, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης, όπου νοσηλεύονται προληπτικά.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.