Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Την εξιχνίαση απάτης μέσω διαδικτύου σε βάρος 54χρονου ημεδαπού, πέτυχαν άντρες του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, προχωρώντας στη σύλληψη ενός 43χρονου.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 54χρονος εντόπισε αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, την οποία είχε αναρτήσει ο συλληφθείς, σχετικά με πώληση ανταλλακτικού αυτοκινήτου, και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του. Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία, ο 43χρονος κατάφερε να εξαπατήσει τον 54χρονο, πείθοντάς τον να καταθέσει σε τραπεζικό του λογαριασμό 70 ευρώ για την αγορά του ανταλλακτικού, χωρίς ουδέποτε να πραγματοποιηθεί η συμφωνημένη αγοροπωλησία.
Σημειώνεται ότι ο 43χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.