search
ΣΑΒΒΑΤΟ 09.05.2026 04:09
MENU CLOSE

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «εγκλωβίστηκε» στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης

31.08.2016 12:39
Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «εγκλωβίστηκε» στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης - Media

 

Η Φρόσω Καρασαρλίδου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκε στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης τη στιγμή της εκκένωσης του λόγω υποψιών για την ύπαρξη βομβιστή.

Η βουλευτής ενημέρωσε για την επικρατούσα εκεί κατάσταση με ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, στην οποία ανέφερε πως «Βρίσκομαι μαζί με πολλούς άλλους στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Όλα έχουν νεκρώσει. Μας έχουν σταματήσει και μας επιστρέφουν πίσω, σε έναν υπαίθριο, ασφαλή χώρο, εκτός αεροδρομίου. Το ίδιο το αεροδρόμιο έχει εκκενωθεί. Ο κόσμος κλαίει μαζικά. Τίποτα ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά οι ένστολοι κάνουν λόγο για κάποιον πιθανό βομβιστή. Είναι συγκλονιστικός αυτός ο συλλογικός φόβος που έχει ποτίσει την ατμόσφαιρα. Αυτές οι ρωγμές, οι ασταμάτητες φωνές, το ποδοβολητό, τα έντρομα βλέμματα όλων! Αυτή η διάβρωση της καθημερινής μας πρακτικής! Ελπίζουμε απλά να είναι ένας προληπτικός έλεγχος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 09.05.2026 02:10