search
ΤΡΙΤΗ 23.06.2026 21:08
MENU CLOSE

Ηλικιωμένος απείλησε 13χρονη και 30χρονη με μαχαίρι για να τις βιάσει

02.09.2016 15:57
Μαφιόζικη ενέδρα σε στέλεχος της ΔΕΗ - Τον έδειραν και τον παράτησαν σε χαντάκι - Media

Επικίνδυνος ο ηλικιωμένος, ο οποίος δεν δίστασε να απειλήσει με σουγιά μία 13χρονη και μία 30χρονη, προκειμένου να μπουν στο αυτοκίνητό του και να προχωρήσουν σε ασελγείς πράξεις μαζί του!

 

Επικίνδυνος ο ηλικιωμένος, ο οποίος δεν δίστασε να απειλήσει με σουγιά μία 13χρονη και μία 30χρονη, προκειμένου να μπουν στο αυτοκίνητό του και να προχωρήσουν σε ασελγείς πράξεις μαζί του!

Το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ στην Πάτρα. Ο ηλικιωμένος, πλησίασε αρχικά μία 13χρονη Ρομά, στην οποία πρότεινε να τον ακολουθήσει προκειμένου να προβούν σε ασελγείς πράξεις. Όταν η ανήλικη αρνήθηκε αυτός έβγαλε ένα σουγιά και την απείλησε, με αποτέλεσμα η μικρή να τρομάξει και να το βάλει στα πόδια.

Ο 71χρονος όμως δεν σταμάτησε εκεί τις προσπάθειες, αλλά πλησίασε μία 30χρονη, απειλώντας επίσης με το σουγιά όταν αυτή αρνήθηκε να τον ακολουθήσει.

Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η αστυνομία, άνδρες της οποίας εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη στην περιοχή των Προσφυγικών.

Πηγή: Patrastimes

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.06.2026 21:05