search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 20:02
MENU CLOSE

Τίτλοι τέλους για το αγγελιόσημο – Αναζητείται νέα πηγή χρηματοδότησης

15.09.2016 17:24
Τίτλοι τέλους για το αγγελιόσημο - Αναζητείται νέα πηγή χρηματοδότησης - Media

 

Τη μετατροπή του νομοθετημένου πόρου του αγγελιόσημου, που πια δεν υφίσταται, σε αντίστοιχο πόρο συμφωνημένο μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων προτείνει ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος σήμερα, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε με τους θεσμούς, σημείωσε ότι δεν θα δοθεί νέα παράταση.

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Κατρούγκαλος ανέφερε ότι, πριν από λίγο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στον Τύπο, με την παρουσία τη δική του και του αρμόδιου υφυπουργού Τάσου Πετρόπουλου. Όπως είπε, ορίστηκε νέα συνάντηση την Τρίτη, με συμμετοχή και της εργοδοτικής πλευράς, με σκοπό την αναζήτηση πηγής χρηματοδότησης που θα διατηρήσει σε λειτουργία τον ΕΔΟΕΑΠ και με κατεύθυνση τη μετατροπή του νομοθετημένου πόρου του αγγελιόσημου, που πια δεν υφίσταται, σε αντίστοιχο πόρο συμφωνημένο μεταξύ της εργοδοτικής και της εργατικής πλευράς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 20:02