search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:25
MENU CLOSE

Σοκ με Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ – Δεν θα παίξει στην Τούμπα

30.10.2016 15:44
Σοκ με Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ - Δεν θα παίξει στην Τούμπα  - Media

 

Σοκ στην ΑΕΚ λίγο πριν το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ο Ντμίτρι Τσιγκρίνσκι δεν παίζει στην Τούμπα, λόγω γαστρεντερίτιδας. 

Ο Ουκρανός ηγέτης της άμυνας εισήχθη το πρωί στο νοσοκομείο (καθώς έκανε εμετούς), μετά από κάποιες ώρες πήρε εξιτήριο, ωστόσο ο οργανισμός του είναι αδύναμος και φυσικά δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. 

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από επιθυμία του ίδιου και για ψυχολογικούς λόγους, ο 29χρονος στόπερ θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας του και θα καθίσει στον πάγκο, δίχως να υπολογίζεται από τον Ζοσέ Μοράις. 

Δεδομένου πως και ο Τζολέον Λέσκοτ είναι off, τα χέρια του Πορτογάλου κόουτς είναι «δεμένα» για το κέντρο της άμυνας. Η λογική λέει πως θα επιλεχθούν για εκεί οι Κολοβέτσιος-Λαμπρόπουλος. 

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:59