search
ΤΡΙΤΗ 22.07.2025 08:49
MENU CLOSE

Συνελήφθησαν στη Φλώρινα για «εισαγωγή» χασίς

06.11.2016 12:53
Αλβανία: «Δύσκολες» εποχές για τους χασισοκαλλιεργητές - Ξέμειναν από… καλούς σπόρους! - Media

 

Περισσότερα από 70 κιλά ακατέργαστη κάνναβη κουβαλούσαν σε σακίδια, από την Αλβανία, 5 άτομα τα οποία συνελήφθησαν σε δύσβατη περιοχή της Φλώρινας.

Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, εντόπισαν 5 Αλβανούς, ηλικίας από 21 έως 43 χρόνων, να έχουν εισέλθει πεζοί και παράνομα από αφύλακτο σημείο της Ελληνοαλβανικής μεθορίου, μεταφέροντας ισάριθμους σάκους. Σε έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι μέσα στους σάκους υπήρχαν 53 συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους 74 κιλών και 144 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Άλλα 4 κιλά κάνναβης κατάσχεσαν αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, μετά τη σύλληψη 52χρονου στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν 12 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 3 κιλά και 87 γραμμάρια ακατέργαστης κάννα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 22.07.2025 08:45