search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 03:53
MENU CLOSE

Την έπιασαν να οδηγεί μεθυσμένη, γδύθηκε για διαμαρτυρία! (Video)

21.11.2016 19:38
Την έπιασαν να οδηγεί μεθυσμένη, γδύθηκε για διαμαρτυρία! (Video) - Media
 
Έναν περίεργο τρόπο να… διαμαρτυρηθεί προς τους αστυνομικούς που την σταμάτησαν για αλκοτέστ βρήκε μια γυναίκα στην Κίνα.
 
Όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν ένα ζευγάρι που φαινόταν μεθυσμένο -οδηγούσε η γυναίκα- διαπίστωσαν μέσα σε λίγα λεπτά ότι και οι δύο ήταν σε κατάσταση πλήρους μέθης.
 
Οι αστυνομικοί διέταξαν το ζευγάρι να βγει από το αυτοκίνητο και ο σύζυγος αποφάσισε ότι θα ήταν πολύ διασκεδαστικό να βιντεοσκοπήσει την… περιπέτειά τους με το κινητό του.
 
Όταν η γυναίκα άκουσε ότι οι αστυνομικοί επρόκειτο να την οδηγήσουν στο κρατητήριο για παρεμπόδιση του έργου τους, έπαθε μανία, άρχισε να φωνάζει ότι «εσείς με παρεμποδίζεται να πάω στη δουλειά μου».
 
Ταυτόχρονα, έβγαλε τη μπλούζα της και έμεινε μόνο με το παντελόνι και το σουτιέν. Ωστόσο, ο σύζυγός της την παρακίνησε να βγάλει και τον στηθόδεσμο, πράγμα που έκανε και άρχισε να… παρελαύνει γύρω από τους αστυνομικούς.
 

Τελικά, με κόπο, οι αστυνομικοί μάζεψαν το ζευγάρι, το πήγαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθεί βοήθεια κατά της μέθης και στη συνέχεια το πήγαν στο κρατητήριο, ενώ το όχημα κατασχέθηκε…
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 02:01