search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.07.2026 02:21
MENU CLOSE

Πούτιν: Ο Τραμπ στοχεύει στην επανόρθωση των ρωσοαμερικανικών σχέσεων

21.11.2016 06:09
Σήμερα η τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ - Πούτιν - Media

   

 

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είπε χθες ότι ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ του επιβεβαίωσε ότι είναι διατεθειμένος να επανορθώσει τους δεσμούς των δύο χωρών, παρότι είπε επίσης ότι θα υποδεχόταν τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα στη Ρωσία.

“Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος επιβεβαίωσε ότι είναι διατεθειμένος να ομαλοποιήσει τις ρωσοαμερικανικές σχέσεις. Του είπα το ίδιο. Δεν συζητήσαμε πού και πότε θα συναντηθούμε”, είπε ο Πούτιν.

Σε συνέντευξη τύπου στη Λίμα μετά τη σύνοδο κορυφής των χωρών της Ασίας και του Ειρηνικού, ο Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να κρατήσει την παραγωγή πετρελαίου στα τωρινά επίπεδα.

Είπε επίσης ότι ευχαρίστησε τον Ομπάμα κατά την (ολιγόλεπτη) συνάντησή του στη Λίμα “για τα χρόνια συνεργασίας”.

“Του είπα ότι θα χαρούμε να τον δούμε στη Ρωσία όποτε το θελήσει και μπορεί”, είπε ο Πούτιν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.07.2026 01:54