Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ο Χοσέ Μαρία Μολινέδο, γενικός διευθυντής του Υπουργείου Φορολογίας, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό RAC1 και αποκάλυψε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο κινδυνεύει μέχρι και με έξι χρόνια φυλάκισης σε περίπτωση που βρεθεί ότι όντως έχει φοροδιαφύγει και δεν φροντίσει να πληρώσει το ανάλογο πρόστιμο.
«Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμπλέκεται σε υπόθεση φοροδιαφυγής 160 εκατομμυρίων ευρώ. Είμαστε σε προχωρημένη έρευνα σχετικά με το θέμα. Αυτό σημαίνει ότι αν επαληθευτεί το θέμα, τότε η μίνιμουμ ποινή θα είναι δύο χρόνια φυλάκισης για κάθε έτος φοροδιαφυγής. Αν δηλαδή η υπόθεση είναι ενεργή για τρία χρόνια, τότε μιλάμε για 6ετή φυλάκιση. Αν αναγνωρίσει στο δικαστήριο την ενοχή του δύο μήνες πριν από την έναρξη της ποινικής δίκης και πληρώσει το ανάλογο πρόστιμο, τότε η ποινή μπορεί να μειωθεί αρκετά», τόνισε ο Μολινέδο.
Πηγή: Gazzetta
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.