search
ΤΡΙΤΗ 11.11.2025 11:57
MENU CLOSE

Πέντε εκατ. ευρώ από τη Βουλή για την αντιμετώπιση του προσφυγικού

10.12.2016 18:55
Ένταση στη Βουλή μεταξύ Άδωνι και Βούτση – «Γνωρίζετε καλά τη διαδικασία…» (Video) - Media

 

Για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης η Βουλή θα προσφέρει το χρηματικό ποσό των 5 εκατ. ευρώ, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Βούτσης κατά την διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού. 

“Από την ορθολογική εκτέλεση του Προϋπολογισμού της Βουλής του οικονομικού έτους 2016 διαφαίνεται η δυνατότητα σημαντικά βελτιωμένου δημοσιονομικού αποτελέσματος της τάξης των 5 εκ. ευρώ, δημιουργώντας έτσι χώρο για τη χρηματοδότηση άλλων κοινωνικών προτεραιοτήτων”, σημείωσε ο προέδρος της Βουλής. Και όπως ανέφερε το χρηματικό αυτό ποσό θα μπορούσε να αξιοποιηθεί άμεσα για την αντιμετώπιση π.χ. της προσφυγικής κρίσης και για τον λόγο αυτό ήδη διεξάγονται συζητήσεις με το αρμόδιο υπουργείο Οικονομικών, κατέληξε ο Νίκος Βούτσης. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 11.11.2025 11:56