search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:41
MENU CLOSE

Αποκάλυψη: Σοβαρά πνευμονικά προβλήματα αντιμετώπιζε ο Τζορτζ Μάικλ

29.12.2016 14:06
Αποκάλυψη: Σοβαρά πνευμονικά προβλήματα αντιμετώπιζε ο Τζορτζ Μάικλ - Media
 
Καθώς ακόμα ο ιατροδικαστής της Οξφόρδης δεν έχει δημοσιοποιήσει το πόρισμά του για τα αίτια θανάτου του Τζορτζ Μάικλ, ανήμερα τα Χριστούγεννα, νέες πληροφορίες αποκαλύπτουν ότι ο σταρ είχε σοβαρά προβλήματα υγείας.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο Τζορτζ Μάικλ δεν είχε ξεπεράσει ποτέ τα προβλήματα που του είχε προκαλέσει σοβαρή πνευμονία το 2011, για την οποία είχε νοσηλευτεί στη Βιέννη επί τρεις εβδομάδες, ακυρώνοντας πολλές συναυλίες, ενώ φέρεται να υποβλήθηκε και σε τραχειοτομή.
 
Ο ίδιος είχε πει ότι τότε οι γιατροί «βασικά πέρασαν τρεις εβδομάδες κρατώντας με ζωντανό… Η πνευμονία σχεδόν με σκότωσε». Φαίνεται, ωστόσο, ότι η ζημιά που υπέστη ήταν ανήκεστος.
 
Πηγή που επικαλείται η εφημερίδα αναφέρει ότι ο γνωστός τραγουδιστής ποτέ δεν συνήλθε πλήρως από την πνευμονία. «Οι πνεύμονές του ποτέ δεν επανήλθαν πλήρως. Αυτό μπορεί να συμβεί σε βαριές περιπτώσεις όπως αυτή του Τζορτζ. […] Αφήνει τους πνεύμονες τραυματισμένους, πράγμα που οδηγεί σε απώλεια στη λειτουργία τους. Βασικά, ένα κομμάτι τους σταματά να λειτουργεί».
 
Η ίδια πηγή προσέθεσε ότι «ο Τζορτζ δεν έκρυψε ποτέ ότι κάπνιζε πολύ. Το κάπνισμα επηρεάζει σημαντικά τους πνεύμονες και αυξάνει δραματικά τον κίνδυνο μόλυνσης», ενώ άλλες πηγές έχουν αναφερθεί εκτενώς στη μάχη του τραγουδιστή με τον εθισμό του στα ναρκωτικά.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:40