search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:11
MENU CLOSE

Ομολογία-σοκ από γνωστό ηθοποιό: «Έχω περάσει κατάθλιψη…» (Video)

09.01.2017 14:22
Ομολογία-σοκ από γνωστό ηθοποιό: «Έχω περάσει κατάθλιψη...» (Video) - Media
 
Τις συνέπειες της κρίσης που βιώνουν καθημερινά ακόμα και γνωστοί ηθοποιοί περιέγραψε συνάδελφός τους ο οποίος παραδέχθηκε ότι σε περίοδο ανεργίας πέρασε φάση κατάθλιψης.
 
Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Epsilon TV, o Γεράσιμος Σκιαδαρέσης εξομολογήθηκε για την κατάθλιψη που πέρασε την περίοδο που έμεινε άνεργος. 
 
Ο ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω έρθει σε πολύ δύσκολες στιγμές. Έχω περάσει φάση να ψάξω αλλού δουλειά, να δω τι μπορώ να κάνω. Έχω περάσει κατάθλιψη. Ένα καλοκαίρι που έμεινα άνεργος. Πέρασα 5 μήνες που δεν μπορούσα να προσφέρω στο σπίτι μου ούτε ένα ευρώ. Μου κόστισε πολύ, με έριξε πάρα πολύ».
 
Για τη δημοφιλή σειρά «Το καφέ της Χαράς» στην οποία πρωταγωνιστούσε, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αποκάλυψε πως: «Εγώ δεν είχα ποτέ πολύ ψηλό κασέ. Στο “Καφέ της Χαράς” είχα από μέτρια έως χαμηλά κασέ». Αναφερόμενος και στην κρίση που περνάει το θέατρο, ο ηθοποιός είπε: «Φτάσαμε και σε καταστάσεις ακραίες. Παράσταση με 3 ευρώ την ώρα»!

 

(πηγή: zappit.gr)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:10