search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 22:18
MENU CLOSE

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Γνωστός σταρ του μπάσκετ πιστεύει ότι η Γη είναι… επίπεδη (Photos)

18.02.2017 15:42
Απίστευτο κι όμως αληθινό: Γνωστός σταρ του μπάσκετ πιστεύει ότι η Γη είναι... επίπεδη (Photos) - Media

 

Μπορεί από τα σκοτεινά χρόνια του Μεσαίωνα ακόμα οι επιστήμονες να έχει αποδείξει ότι η Γη είναι στρογγυλή (ελλειψοειδής, για την ακρίβεια…) και ότι περιστρέφεται γύρω από τον ήλιο, ωστόσο φαίνεται ότι για κάποιους ανθρώπους η Αναγέννηση και η επιστήμη… πέρασαν αλλά δεν ακούμπησαν!

Ένας από αυτούς είναι και ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ, παίκτης των Κλίβελαντ Κάβαλιερς, ο Kyrie (ναι, ναι, το όνομά του είναι το ελληνικότατο «Κύριε») Irving, ο οποίος δήλωσε πρόσφατα ότι «η Γη είναι επίπεδη». Και επειδή οι συνομιλητές του δεν φάνηκαν να τον πιστεύουν, το επανέλαβε τρεις φορές!

Κατά τα φαινόμενα, ο Irving πρέπει να έχει μια, εχμ, ιδιόρρυθμη αντίληψη για τον κόσμο καθώς στην ίδια εκπομπή υποστήριξε ότι στη Γη υπάρχουν εξωγήινοι που ζουν ανάμεσά μας, ότι η CIA δολοφόνησε τον γνωστό τραγουδιστή της ρέγκε Bob Marley και ότι γενικώς όλα αυτά τα πράγματα χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης.

Μάλιστα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 22:18