search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.04.2026 03:56
MENU CLOSE

Σεισμική δόνηση τα ξημερώματα στο Σούνιο

24.03.2017 07:06
Σεισμός 3,8 Ρίχτερ στην Κεφαλονιά - Media

 

Σεισμός μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στην Αττική τα ξημερώματα της Παρασκευής. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο Εγκέλαδος “χτύπησε” στις 06:24 το πρωί.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 43 χιλιόμετρα ανοιχτά της Κέας, ανάμεσα στο Σούνιο και τη βραχονησίδα Άγιος Γεώργιος.

Ωστόσο, εξαιτίας του μεγάλου εστιακού βάθους του σεισμού, που ήταν στα 163 χιλιόμετρα, ο σεισμός δεν έγινε αισθητός στους περισσότερους κατοίκους της Αττικής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.04.2026 02:47