search
ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 10:10
MENU CLOSE

Επέτειος γάμου για την Μπιγιονσέ και τον Τζέι Ζι: Όλη τους η ζωή σε ένα συγκινητικό βίντεο

10.04.2017 08:43
beyonce_0.jpg

Εννιά χρόνια πέρασαν από την πιο ευτυχισμένη μέρα της Μπιγιονσέ και θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

H δημοφιλής τραγουδίστρια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με τις όμορφες στιγμές που έχει ζήσει με το άλλο της μισό, κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, εισπράττοντας τις ευχές των χιλιάδων θαυμαστών της.

Η Μπιγιονσέ είπε στο μεγάλο «ναι» στον Jay-Z στις 4 Απριλίου του 2008 και έκτοτε ζουν τον απόλυτο έρωτα. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη υπό άκρα μυστικότητα. Το ευτυχές γεγονός έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό 15 μέρες αργότερα. 

Η ευτυχία της οικογένειας αναμένεται να ολοκληρωθεί με τον ερχομό των διδύμων μωρών τους σε λίγους μήνες. Μάλιστα, η τραγουδίστρια φτιάχνει έναν παιδικό σταθμό, αξίας 500.000 δολαρίων ώστε να μη λείψει τίποτα στα μωρά της

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 10:10