search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:39
MENU CLOSE

Μάτζικ Τζόνσον: Είμαι περήφανος για τον ομοφυλόφιλο γιο μου (Video)

23.04.2017 13:53
Ιράν-κατάρριψη Boeing: Τα 10 δευτερόλεπτα που καθόρισαν τη μοίρα 176 ανθρώπων (Video) - Media

 

Σε μια σπάνια εμφάνισή του, ο παλαίμαχος του ΝΒΑ, Μάτζικ Τζόνσον κλήθηκε να μιλήσει στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις για το γιο του και να περιγράψει το πώς αντιμετώπισε την ομοφυλοφιλία του. Ο εμβληματικός μπασκετμπολίστας δήλωσε περήφανος και αργότερα μοιράστηκε τη συμβουλή που θα έδινε σε άλλους γονείς με παιδί που είναι γκέι. «Νομίζω ότι όλο έχει να κάνει με το να μην προσπαθείτε να αποφασίσετε τι θέλετε εσείς αν είναι η να γίνουν τα παιδιά σας. Το παν είναι να αγαπάς το παιδί σου, ανεξάρτητα από το ποιος είναι και τι αποφασίζει να κάνει», είπε.

«Και όταν ο γιος μου, ο E.J, έκανε coming out, ήμουν τόσο χαρούμενος γι ‘αυτόν και χαρούμενος για εμάς ως γονείς. Τον αγαπάμε, ο EJ είναι καταπληκτικός. Πρέπει να υποστηρίξεις το παιδί σου, γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που προσπαθούν να κάνουν διακρίσεις εναντίον των γκέι. Οπότε θα πρέπει να τους υποστηρίξετε, γιατί αν δεν τους υποστηρίξετε εσείς ως γονείς ποιος θα τους υποστηρίξει;», πρόσθεσε.

Ο 25χρονος E.J έχει μιλήσει πολλές φορές για τη σχέση του με τους γονείς του και το πόσο σημαντική ήταν η υποστήριξή τους. Βρίσκεται συχνά σε εκδηλώσεις μαζί με τον πατέρα του και παρά την κοσμική ζωή εξακολουθεί ακόμη και σήμερα να κάνει διακοπές μαζί τους.

Δείτε το βίντεο:

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:01