search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 12:47
MENU CLOSE

Δρόμοι Παλιοί – Αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Μίκη Θεοδωράκη

05.05.2017 09:43
Δρόμοι Παλιοί - Αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Μίκη Θεοδωράκη - Media

 

Ο ομάδα μουσικής του Πολιτιστικού Στεκιού ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στον Έλληνα συνθέτη,  Μίκη Θεοδωράκη, αναζητώντας την αλήθεια της μουσικής, μέσα από καθαρά μονοπάτια.

Αντλώντας έμπνευση από τη ζωή και το έργο του μεγάλου καλλιτέχνη που με τον αγώνα του απέδειξε ότι κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες μπορούμε να σκεφτόμαστε και να πράττουμε ελεύθερα και με αισιοδοξία, το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ στέλνει το δικό του μήνυμα, δίνει ελπίδα στους χρήστες ουσιών και οραματίζεται ένα καθαρό σήμερα και ένα καθαρό αύριο σε παλιούς και νέους μουσικούς δρόμους.

Απαρτιζόμενο από αποφοίτους του ΚΕΘΕΑ αλλά και από εθελοντές, το αφιέρωμα θα περιλαμβάνει τόσο ερμηνείες τραγουδιών του Μίκη Θεοδωράκη όσο και παρουσίαση αυτοβιογραφικών κειμένων του.

Την Τετάρτη 10 Μαΐου στις 20:30 στο Θέατρο ΣΤΟΑ (Μπισμπίνη 55, Ζωγράφου) κάνουμε ένα μεγάλο βήμα προς την ελπίδα, την ελευθερία και την αισιοδοξία, και από δρόμους παλιούς, αναζητούμε νέους και καθαρούς…

Η Είσοδος θα είναι ελεύθερη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 12:47