search
ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 03:16
MENU CLOSE

Εκπρόσωπος του Μελανσόν: Ο Μακρόν θα «ανάψει ένα σπίρτο» σε μια «πυριτιδαποθήκη»

08.05.2017 14:56
Εκπρόσωπος του Μελανσόν: Ο Μακρόν θα «ανάψει ένα σπίρτο» σε μια «πυριτιδαποθήκη» - Media

 

Ο εκπρόσωπος του Ζαν-Λικ Μελανσόν, ο Αλεξίς Κορμπιέρ, περιέγραψε τη Δευτέρα στο LCI τη Γαλλία ως «πυριτιδαποθήκη» στην οποία ο Εμανουέλ Μακρόν θα «ανάψει ένα σπίρτο».

Καθώς ο νεοεκλεγείς υποψήφιος του σχηματισμού En Marche! είχε δηλώσει χθες το βράδυ από το εκλογικό στρατηγείο του ότι δεν θα παραγνωρίσει «καμιά οικονοική, κοινωνική και ηθική δυσχέρεια της χώρας», ο Κορμπιέρ σχολίασε: «Το λέει αυτό και προβλέπει να τροποποιήσει τον εργασιακό κώδικα με διατάγματα. Είναι δηλαδή σαν να λέει, “ξέρω πως η Γαλλία είναι μια πυριτιδαποθήκη, αλλά έχω προβλέψει να ανάψω ένα σπίρτο εκεί μέσα”».

«Είναι ανεύθυνο και αυτό το γνωρίζει», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Μελανσόν.

«Αποδέχομαι ότι είναι αυτός» ο οποίος εξελέγη, «θα ήταν παράλογο να το αμφισβητήσω, αλλά υπάρχουν ακόμη πολλά πράγματα να γίνουν», είπε ακόμη.

Αναφερόμενος στην τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Λούβρο, ο Κορμπιέρ είπε πως ήταν «πολύ μοναρχική ως σύμβολο, έλειπε η λαϊκή πλευρά». Είναι «ένα πολύ όμορφο μέρος, θέλησε να δημιουργήσει εικόνες. Δεν είναι αυτό που θα του προσάψω», πρόσθεσε.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 03:08